Nieuw evenement C.V. De Pierewaaiers uit Moergestel: “Housewarming bij de Prins”

Elk jaar prijkt op de jaarkalender van carnavalsvereniging De Pierewaaiers een week na het Prinsenbal het besloten feest “Kennismaking met de Prins”. Behalve dit jaar. Nadat er op zaterdag 11 november 2017 voor de derde keer in vier jaar geen volledig nieuwe Prins Carnaval werd gepresenteerd, vonden de raadsleden het wel welletjes.

Johan: “Een kennismaking is toch een soort van eerste ontmoeting. Zeg maar een Tinderdate, al heb ik die uiteraard zelf nog nooit eentje gehad.”

Maik: “Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk, die is dus voorbij. Maar gelukkig is onze Prins sindskort verhuisd. Een ideaal moment voor een housewarming. Al heb ik die uiteraard nog nooit eentje gehad.”

Prins Frans kan het niet anders dan eens zijn met zijn hofhouding: “Het is leuk dat ze vanavond langskomen voor een paar pilsies. Maar kennismaking… Kijk, ik ben na twee jaar ook nog gewoon dezelfde mens. Ons Sacha zei van de week nog toen ik weer eens niet had doorgetrokken: ‘gij bent ok nog niks veraanderd!’. Dúússs.”

Jasper: “Tja. We hadden het ook Konijnpijpen, baviaanverven of klootviolen met de Prins kunnen noemen. Uiteindelijk is het gewoon een zwik bier en een hoop gezever. Kei gezellig!”

Stephan: “Ik ben allang blij dat ik morgenvroeg geen radio moet maken.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s