“MTV Radio Bla Bla-presentator pleit voor zondagmiddaguitzending”

Het moet een raar beeld zijn geweest afgelopen zondagochtend om 10 uur. De openingstune van het Moergestelse radioprogramma Z.M. (Zondag Morgen) schalde door menig huiskamer. Maar van presentator Stephan was geen spoor. Te laat! Of om met zijn eigen woorden te spreken “niet 100% tijdzuiver”.

Co-presentator Laurens (links op de foto, maar goed, hij is ook de enige op de foto en dat is het hem nu juist) denkt er het zijne van: “Ik zat hier eerlijk gezegd al 28 uitzendingen op te wachten. En zeker na een avond als de 11e van de 11e. Maar om nu meteen te pleiten voor een middagshow, daar is ie wel een beetje laat mee. Volgens mij heeft ie nog geluk gehad. Stel je voor dat het nog Zomertijd was. Was ik daar een uur langer het enige mannetje van de radio geweest. Gelukkig zaten we zondag na een radiostilte van 20 minuten weer op dezelfde golflengte.”

Stephan onderbouwt zijn pleidooi: “Kijk, als het zo’n punt is dat radiomakers te laat komen, doe er dan wat aan. Begint de uitzending om pakweg 14 uur, dan is de kans op verslapen echt een stuk kleiner. De NS doet het al jaren zo. En Johan Cruijff zou zeggen: Als je er niet op tijd kunt zijn, moet je zorgen dat je niet te laat komt.”

Stephans Facebook-vriend Patrick was overigens niet flauw in zijn commentaar toen hij op tv een lege stoel aantrof: “Hey moet jij niet bij bla bla zitten”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s