Ger heeft als enige de vraag fout in 1 tegen 100 en maakt zo zijn tv-debuut

Een speciaal moment voor Ger uit Oisterwijk tijdens de tv-quiz 1 tegen 100. Doordat alleen hij de eerste vraag van de uitzending fout beantwoordde, zoomde de camera op hem in en kwam Ger voor het eerst in zijn leven op televisie.

Ger na afloop: “Hoofdspeler Mark koos voor een moeilijke vraag in de categorie ‘Wederopbouw na Wereldoorlog II’. Toen dacht ik al ay ay ay, dit kan een lastige avond worden. En ja hoor, vragen ze ‘Wat wordt in het Duits bedoeld met een ‘Handy’?’ Ik wist wel dat dat een handjob was, maar dat antwoord stond er dus niet tussen. Toen heb ik ‘Fax’ gegokt, omdat ik die altijd naar Darmstadt verstuur, haha.”

Het goede antwoord was ‘Mobieltje’.

Toch is Ger nog enigszins tevreden over zijn optreden: “Ik sta hier een beetje met mixed feelings. Enorm trots dat ik op tv ben geweest, maar natuurlijk balen dat ik ben uitgeschakeld. Vooral de manier waarop ik in beeld ben gebracht is wel schofterig van de Tros. Alsof ik maar € 1.282,- waard ben. Ze hadden toch ook kunnen inzoomen op Caroline haar borsten, dat is ook goede tv? Maar zo laag wilde de cameraman waarschijnlijk niet zakken.”

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s