Audacia 3 hoopt op promotie naar vrouwendivisie

Een bijzondere ambitie voor het derde van het Moergestelse Audacia. De ploeg onder leiding van Frans en Mark zet dit seizoen vol in op promotie naar een klasse van het andere geslacht. Naar eigen zeggen om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen te onderstrepen. Boze tongen beweren echter dat spits Niek op deze manier hoopt wat minder te worden afgevlagd voor buitenspel.

Paul D. legt uit: “Het vrouwenvoetbal zit behoorlijk in de lift, daar kunnen wij enorm veel van leren. Net Nederlands Elftal is nummer 1 van Europa, terwijl de Oranje-mannen het WK niet eens halen. Ik bedoel maar. Oké, je ziet wat vaker twee ballen in het veld, maar wie maalt daar nou om?”

Het gerucht gonst door de kantine van Audacia dat menig speler van het derde een poster van Lieke Martens in zijn kamer heeft hangen.

Volgens Gallyon zou dat best wel eens kunnen kloppen: “Wij zijn bijna allemaal fan van Lieke en volgen haar op de voet.” Knipoogt: “Die meid heeft techniek, dat zie je zo. Maar ook het vrouwenamateurvoetbal heeft mijn belangstelling. Zo heb ik de kalender van VV Opperdoes V1 boven mijn bed hangen. Wel met de foto’s naar boven, anders wordt mijn vriendin boos. Kijk, hier heb ik een voorbeeldje.”

VV Opperdoes


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s