Roef! Dames 1 van slag na missen Holland Series

Tot de laatste inning in de play-offs van de Golden League kon het voor Roef! Toch haalden de softbalsters donderdag niet hun slag thuis in de wedstrijd tegen Olympia. In Haarlem werd met 6-2 verloren.

Ilse: “Toch best wel een klap. We zijn natuurlijk nog zo groen als gras op dit niveau, maar toch. Ach, we slaan ons er wel doorheen. We zijn ‘safe’, dat is het belangrijkste natuurlijk.”

Roef! werd knap vierde tijdens haar debuutseizoen in de Golden League.

Jeroen: “Hopelijk kunnen we het team bijeenhouden na het succes van dit seizoen. Maar ik denk van wel, want de meeste zijn redelijk honkvast.”

Bestuurslid Bart spreekt van een geluk bij een ongeluk: “Natuurlijk had ik gehoopt dat ze de finale zouden spelen. Aan de andere kant, de dames helpen komend weekend mee achter de bar. Ze zouden behoorlijk mijn glazen hebben ingegooid met een finaleplaats. De eerste kampioenswedstrijd begint om bier (4) uur! Gelukkig kunnen ze toch aan de slag.”

Op zaterdag 23 en zondag 24  september wordt op het terrein van Roef! in Moergestel de gestreden landskampioenschap softbal. Daarnaast staat degradatie naar de Silver League op het spel. Toegang is gratis. Iedereen is welkom. Jij ook. Het is fokking vet. Met bier…….en pitchers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s