“VOF de Kunst past megahit aan voor ode aan jarige Den Boogaard tijdens WieKentKunst in Moergestel”: ‘Zo veel mogelijk kopjes koffie’

Niet één, niet twee, maar zo veel mogelijk kopjes koffie. 10 jaar bestaat de nieuwe versie van het Moergestelse dorpshuis en dat moet natuurlijk worden gevierd.

De zanger van VOF de Kunst brengt een ode: “Ze hadden mij gevraagd iets speciaals te doen voor dit mooie dorp. Ik dacht wat is er nu specialer dan een kopje koffie? En ineens had ik het. Ik dacht natuurlijk: TWEE kopjes koffie. En wat is er nu beter dan twee kopjes koffie? Drie! Tja, zo veel mogelijk is uiteraard het allerbeste.”

Een bestuurslid van Den Boogaard: “Moergestelnaren drinken altijd zo veel bier. Dat moet maar eens veranderen. Waarom niet lekker heel veel kopjes koffie drinken? Dat kan gewoon gezellig met zijn allen in jullie dorpshuis. Ik zie de nieuwe evenementen al voor me. Mokspringen, Moccarnaval, Moergestel KofFietsdorp. Koffie, mmm, daar gaat je hart toch sneller van kloppen?”

Nol Havens treedt zaterdag 30 september om 19.45 uur op met Harmonie Prinses Juliana. Plaats van handeling is de dijk aan de Moergestelse havens. Om 19.00 uur speelt de slagwerkgroep, benieuwd of die mannen ergens op slaan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s