Volbeat klaagt over geluidsoverlast in publiek

De Deense rockband Volbeat uit Denemarken heeft na het concert op Strijp S in Eindhoven bij de organisatie zijn beklag gedaan over geluidsoverlast vanuit het publiek. Volgens zanger Michael Poulsen was er in het publiek één persoon in het bijzonder die absoluut zijn wauwel niet kon houden.

Michael: “Als 23 vrachtwagens vol versterkers, vuurwerk en andere herrie niet voldoende zijn om boven het gesauwel van Stijn de L. uit te komen, dan is er iets niet goed. Het is ook ronduit asociaal. Je gaat toch niet door een concert heen praten? Dat is echt respectloos. Zeker op dinsdagavond. Als je in het weekend wil bijpraten met je vrienden, à la. Maar dit tart elke vorm van beschaving.”

De verdachte, een 25-jarige Moergestelnaar, is zich van geen kwaad bewust. Stijn: “Ik ben me van geen kwaad bewust.”

Volbeat


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s