MTV Radio Bla Bla #27: “26+1”

Wij van MTV Radio Bla Bla worden geen 27. Er zijn al genoeg mensen 27 geworden om het daar vervolgens bij te laten. Wij willen niet in het clubje met Brian, Jimi, Janis, Jim, Kurt, Amy. Wij willen en gaan ze gewoon draaien. Net als enkele anderen die op hun 27e zijn gestorven maar nooit in het beroemde rijtje worden genoemd. Dus heb je op zondagochtend 3 september zin in een heel klein beetje muziekgeschiedenis? Luister dan via 87.5 FM, Ziggo43, de kabel of http://www.moergesteltv.nl naar ZM, de ZondagMorgen van MTV.
Het kan natuurlijk ook dat je gewoon rustig bij wil komen van BBQ Pop, trainen op de Tacx of de laatste competitiewedstrijd van het Softbalseizoen. Ook dan zit je bij ons goed. Lekkere muziek en de laatste nieuwtjes omtrent Moergestel en omgeving (bijv. LandArt Diessen).
Bovendien hebben wij een speciale gast! Jasper de Laat staakt zijn revalidatie en komt vertellen over zijn eerste seizoen als wielrenner tussen de profs. Een uur lang. Heb jij een leuke vraag voor Jasper? Laat het ons weten. Fijn weekend, tot zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s