BBQ Pop presenteert nieuw rooster

BBQ Pop draait niet alleen maar om sateetjes. Het Moergestelse festival is op zaterdag 2 september toe aan zijn. Maar wat staat er eigenlijk op het menu? Of liever gezegd, wat voor vlees hebben ze in de kuip? Daarom hier de vier muzikale gerechten die je komend weekend voor gratis kan komen verorberen op het St. Jansplein. Wij hebben onze chef-kok Laurens bereid (haha haha) gevonden voor een preview waarvan het water je in de mond loopt.

Krokante berenklauw – Grizzly Hats

“Het eerste BBQ-recept is zo simpel als het leven in de jaren ’50 en ’60. Je frituurt een berenklauw en duwt hem in je troel zonder eerst op de barbecue te leggen. Als je om 19.00 uur al covers van Elvis en Cash hoort, dan weet je dat je die avond gebakken zit.”

Zuid-Afrikaanse boerewors op een groen bedje – MR GREEN

“De beste sla eet je uit eigen tuin. MR GREEN uit Moergestel won in mei van dit jaar de BBQPOP Talent Award. StuBru-presentatrices Linde en Eva beweren bij hoog en laag dat een legendarische avond niet begint met een slaatje. Oké, dan meppen we er een lekkere ‘boerewors’ op. De Moergestelse zanger, met Zuid-Afrikaanse roots, doopt om 20.15 uur BBQ Pop even om in Braai Pop.”

Spicy drumsticks out the little fist – The Naked Sweat Drips

“Voor nummer 3 op het menu kan de barbecue maar best heel erg heet zijn. Een scherpe pittige korst is wat deze Boxmeerse band als eerst aan hun vlees brandt. Om het vervolgens dromerig onder de deksel te laten garen. Psychogrunge noemen ze hun muziek. Who cares? Als wij onze bek maar verbranden.”

15 kilo frikandellen speciaal zonder juin – The Containers

“Het klinkt misschien saai, maar iedereen gaat ervan smullen. Je oren zullen de covers van deze band net zo goed herkennen als je smaakpapillen de frikandel. Rond middernacht moet je ook niet moeilijk meer doen. Hoeveel berenlullen kun jij nog op? Het maakt niet. Alles wat overblijft flikkeren we gewoon in de container.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s