MTV Radio Bla Bla #25 “Wij gaan voor zilver!”

Waarom voor goud gaan als zilver voor het oprapen ligt? Het klinkt misschien niet zo ambitieus, maar niets is minder waar. Radio Bla Bla is toe aan de 25e uitzending en dus gaan wij voor ons zilveren jubileum.

Tijd voor een klein feestje dus. En die party gaan we bouwen met onder meer een Pinksteren Top 3 (weet jij welke erin zullen staan?), een vooruitblik op de ALS Tour van zondag 11 juni en last but not least: wafels van Roef! Hoera! Misschien geven we  zelfs wel een doosje weg. Ze zijn al afgerekend door ons, dus de dames van Roef Softbal 1 kunnen zich weer concentreren op de Golden League. Hey, misschien doen we wel weer verslag!

Hoeveel feest wil je hebben? Luister zondag 4 juni van 10 tot 12 naar ZM, de ZondagMorgen van MTV Radio Bla Bla. Dan begint Pinksteren op een gezellige manier, ben je helemaal up-to-date en verblijd met de leukste oude en nieuwe plaatjes.

Dus radio op 87.5 FM, tv op Ziggo43 of de MTV-tv-zender. Je kunt ons ook beluisteren via http://www.moergesteltv.nl

Tot morgen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s