Aantal deelnemers Avondvierdaagse loopt achteruit

Bovendien leek de opkomst ook wel lager dan de afgelopen jaren.

Tambour-maître Laurens van harmonie Prinses Juliana getuigt: “Nou, achteruit. Dan lopen we misschien wat op de zaken vooruit. Maar de deelnemers maakten wel een duidelijke pas op de plaats. Een gemarkeerde pas uiteraard, op mijn commando.”

Hij gaat door: “Andere jaren moesten we altijd even wachten op het schoolplein tot alle deelnemers er waren. Afgelopen vrijdag was dat bij het inhalen van de wandelaars wel anders. Iedereen was er al, maar het leken er toch wel wat minder dan anders.”

Wij trokken de stoute schoenen aan en vroegen enkele deelnemers en toeschouwers naar de mogelijke oorzaak.

Bart: “Ik denk dat de organisatie iets teveel de gebaande paden volgt. Als dit zo doorgaat… Maar ach, het zal zo’n vaart wel niet lopen. Respect voor de organisatie, want zo’n evenement heeft wel wat voeten in de aarde.”

Paulien komt met een andere mogelijke verklaring: “Zou het kunnen dat vooral de vierdaagse voor de allerjongsten nog in de kinderschoenen staat?”

Avond4daagse


2 reacties op ‘Aantal deelnemers Avondvierdaagse loopt achteruit

  1. Als een aantal deelnemers achteruit loopt vind ik wel dat daar een aparte klasse voor aangemaakt zou moeten worden. Het is immers een stuk lastiger. Zeker voor de 15Km groep. Persoonlijk ben ik meer voor het vooruit lopen. Immers: “Stilstand is achteruitgang”. Dat wil dus zeggen dat achteruitgang ook stilstand is. En zo haal je de eindstreep natuurlijk nooit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s