Blokkenschema Vrienden van de Pierewaaiers uitgelekt

Was het Erik? Was het Frans? Mark misschien? Wie het ook was, ineens lag alles het op straat. Het programma van het jubileumfeest van C.V. De Pierewaaiers op 20 mei is geen geheim meer. Belangrijkste nieuws: Ferry de Lits, Tim Schalkx, Tommy Santo en Extrawberry treden na elkaar op.

Frans: “Veel festivals plannen grote acts tegelijkertijd. Denk je goedkoop uit te zijn door een festivalkaart te kopen, spelen Birdy en Biffy Clyro gewoon tegelijkertijd! Dat is je reinste festivalvervalsing.”

Mark: “De Pierewaaiers doen daar natuurlijk niet aan mee. Op 20 mei krijg je alle artiesten te zien. Een voor een komen ze op het grote podium in de sporthal. Vier toppers voor € 10,-.” Waarna Mark afsloot met de legendarische woorden: “Dès vur niks! Plus 10 uuro.”

Bas: “Voor het eerst sinds Pieregeblèr 2007 keren de Pierewaaiers terug in de sporthal. Dat moeten we vieren. Toevallig bestaan we 55 jaar, dus dat vieren we ook. Wat we doen om de zaal vol te krijgen? Zo veel mogelijk kaarten verkopen natuurlijk. Via Facebook en Café de Brouwer.

19 mei 2017 begint het jubileumweekend van de Pierewaaiers met Brakka XXL. Ook voor die avond is de entree € 10,-. Een dubbelticket voor beide dagen is € 17,50.

We vroegen onze klokkenluider Mark J. wat het geheim is van Brakka XXL: “Goeie DJ’s volgens onze Jur, een goed concept volgens Jan-Hein en achter de bar een horde hunks volgens ons Lian.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s