Vliegje in je oog? 3 tips om er iets aan te doen!

De lente kan hard zijn. Lekker in je T-shirt op het fietske door de bossen? Kijk uit hoor! Want natuurlijk heb je nog niet aan je zonnebril gedacht. Waar was zo’n onding ook alweer nuttig voor? Het antwoord op die vraag is allang van je netvlies verdwenen. Tot het moment dat een attent insectje je geheugen opfrist door met een sierlijke streep jouw iris te doorboren.

En dan begint de ellende. Hoe krijgt je die terrorvlieg eruit zonder Koning Eenoog in het land der blinden te worden? Misschien helpen de volgende tips.

  1. Koop de dvd met alle hoogtepunten van het Nederlands Elftal onder bondscoach Blind. De tranen zullen vloeien en de vlieg is sneller uit je oog verdwenen dan Danny uit Zeist. Nadeel, het is een tamelijk korte dvd.
  2. Zoek een leuk persoon van het geslacht waar je op valt en vraag of zij (ja, of hij, maar ja, uh, tja, duh!) het vliegje uit je oog wil peuteren. Voordeel, als ze klaar is kun je zeggen: “Ik zie nu pas hoe knap je bent.” (En besluiten met 100 rood doorlopen knipoogjes.)
  3. Kom onder ogen dat die vlieg er voor de rest van jouw leven zit. Jouw oog zal nooit meer vliegvrij zijn en jouw zicht is voor eeuwig gehalveerd. Raadpleeg een oogarts en laat op kosten van de maatschappij een ooglap voorschrijven. Nadeel, één vliegje in je andere oog en je bent er geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s