“Advocaat stelt zichzelf aan als bondscoach van Oranje”

Dat is de mening van het Fontijn-opiniepanel. Vooral Carla uit Moergestel haalt maar weer eens verwoestend uit naar de persoon in kwestie: “Niet normaal wat een aansteller, echt een zeurpiet. Dat was ie in 1994, in 2004, in 2016 en nu weer. Nondeju, wat is ie trouwens al vaak bondscoach geweest.”

Jasper: “Wat een jankerd! Het is heel simpel. Als je vrouw keer op keer vreemdgaat en ze mag keer op keer bij je terugkomen, dan zal ze ook blijven vreemdgaan. Zo deed Dick dat bij Oranje, maar ook al toen hij in België Advocaat van de Duivels was.”

Kelly uit Tilburg haalt nog een stinkende oude koe uit de sloot: “Het is natuurlijk wel slim van Dick dat hij Gullit erbij haalt. Ruud is nog beter in de terugtrekmethode, zoals hij in 1994 niet meeging naar het WK in Amerika. Ja, Dick en Ruud belichamen de terugtrekmethode. Helaas hun vaders niet.”

Op de vraag of Advocaat volgende zomer in Rusland actief gaat zijn was Jaspers antwoord helder: “Natuurlijk. Tegen die tijd heeft Spartak of Torpedo Moskou wel weer een trainer nodig.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s