Nederlandse kip Irma probeert de Belgische grens over te steken

Dit keer kwamen de zwaantjes geen dronkenlap of ander gespuis ’s nachts op straat tegen, maar een kip. Het beestje zwierf zaterdagnacht de weg van Goirle naar Poppel en komt vermoedelijk uit het Brabantse Moergestel. Wat de kip op de grens doet is een raadsel.

Jan: “Je kunt een Vlaamse minister-president niet verantwoordelijk houden voor de daden van één kip. Maar duidelijk is dat geen enkele Nederlander voor 15 juni zo maar onze grens mag passeren. Dan zeggen wij tot hier en niet verder.”

Toch lijkt Irma zich wonderwel in razend tempo te integreren.

Kip Irma: “Ik klap al gelijk een kip zonder kop, haha.”

Kip naar België


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s