Experts waarschuwen voor 2e golf hamsteraars: “Ze zijn onderhand door hun voorraad heen.”

Dierlijke taferelen half maart in menig Nederlandse supermarkt, zo ook in het Brabantse Moergestel. Hordes aso’s hamsterden in wereldrecordtijd het hele schap met pleepapier leeg. Experts stonden voor een raadsel. Nadat te hebben opgelost, maken ze zich nu zorgen om een tweede golf hamsteraars.

Expert: “Een week of vijf geleden was het, toch? Uhhh, ja, die pleerollen zullen dan wel onderhand op zijn denk ik zo. Komen ze weer hoor, met zijn allen hamsteren, denk ik. Ik ben trouwens vinoloog, dus waarom je deze kwestie aan mij voorlegt is mij een raadsel. Maar proost, denk ik.”

Jasper: “Pfff experts. Daar word je niet wijzer van! Voetbal, wielrennen, festivals, dat kunnen ze allemaal wel annuleren die experts. En zelf maar de hele tijd praten over golf hier, golf daar. Zij zijn volgens mij gewoon bang dat straks de crisis over is, zij geen aandacht meer krijgen en geen golfballen meer kunnen kopen. Maar voorlopig slagen zij en moeten wij moed putten terwijl we met onze handicap in de bunker zitten.”

Carla uit Moergestel snapt die mensen wel: “Ik snap die mensen wel. Beter wc-papier nu, dan schijt achteraf. Ik zat trouwens laatst ook door mijn wc-papier heen. Dat is niet om duimen en vingers bij af te likken, haha.”

—DIT BERICHT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR MEGA POPLA—

hamsteren toiletpapier 2e golf 2


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s