Speciaal vrijgezellengebakje te koop op Valentijnsdag

Een ruimhartige bakker uit de buurt van het Brabantse Moergestel denkt deze Valentijnsdag niet enkel aan de verliefde koppeltjes en geheime aanbidders. Speciaal voor de vrijgezelle mannen is deze ‘zoete vrouwtjes’.

Josette: “Of zoals de Amerikanen zouden zeggen, de ‘Go-nuts’, haha. One size fits all, dat moet ik er wel bijzeggen. Maar je krijgt hem wel naar binnen geduwd hoor. Althans, wanneer je echt ‘hongerig’ bent, als je begrijpt wat ik bedoel ;-)”, aldus een opvallend knipogende Josette.

Bart: “Het is echt een heel lief gebakje. Zachte cake voor het comfort, wit glazuur voor de hoop van de vrijgezel en zoals je kunt zien het hart of de hartjes op de goede plaats. En dat alles omringt het zwarte gat waar vrijgezellen zich in bevinden, haha.”

Jaap: “Vier voor de prijs van drie, super. Dan kun je er ook nog twee opeten, haha.”

Gebakje voor vrijgezellen_donut_Valentijnsdag


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s