“Moergestel laat zich naturaliseren tot Caribisch eiland”

Het Nederlands softbalteam is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Maar via een omweg proberen de toppers van Roef! dames 1 toch een reis naar Tokyo 2020 af te dwingen. De club wil zich met Moergestel laten naturaliseren tot Caribisch eiland.

Wiesje: “Het zou geweldig zijn om op die manier toch naar de Spelen te gaan. Curaçao en Aruba kunnen ook als zelfstandige landen aan sporten meedoen, waarom wij dan niet? En het enige wat we moeten doen is een eiland in de Caribische Zee opspuiten en het hele dorp daar naartoe verplaatsen. En dan nog een OKT’tje winnen, maar goed, dat zijn details, haha.”

Eva: “We hebben ook gedacht aan een Waddeneiland, maar die hebben toch meer moeite met onafhankelijkheidsverklaringen en zo. We moeten nog wel ergens een vliegveld neerleggen, haha anders komen we nooit in Tokyo. Maar dat kan wel op de Reedijk, die boeren zullen toch weer protesteren tegen zulke moderne plannen.”

Naar verluidt Moergestel tussen Aruba en Curaçao in komen te liggen, net ver genoeg uit de kust van Venezuela. Hans: “We laten het AZC in Oisterwijk achter, dus liever geen Venezolanen over de vloer. Die Maduro leert zich maar een bietje gedragen.”

Fontijn20.01 ABC eiland met Moergestel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s