Moergestel TV trots op 1000e uitzending en nieuwe slogan: “We kunnen het niet vaak genoeg herhalen”

Een kleine 40 jaar werkte de Moergestelse omroep MTV toe naar dit moment. Vanavond wordt in Den Boogaard de MTV-quiz live opgenomen in Den Boogaard. Het programma vormt de 1000e uitzending die op Oudjaarsavond wordt uitgezonden. Tegelijkertijd is het tijd voor een nieuwe slogan. Vier MTV-fans delen hun suggestie(s).

Sacha: “Al duizend keer op donderdagavond in de Moergestelse huiskamers, wauw! En natuurlijk donderdagnacht, vrijdagavond, zaterdag de hele dag keer op keer op keer. Moergestel TV, we kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Maar stiekem waren we daarmee onze tijd natuurlijk ver vooruit. Moergestel kan al jarenlang kiezen wanneer ze onze uitzending bekijken. On demand 0.1 dus. Moergestel TV, u bekijkt het maar. Ook een goeie haha.”

Corné: “Ik ben zo trots als een pauw met zeven veren. Zo zie je maar wat je kunt bereiken met een groep enthousiaste amateurs en een goede visie. Een televisie, haha.”

Hans: “Speciaal voor deze gelegenheid heb ik als beeldend kunstenaar een heus testbeeld ontworpen. Dan hebben we zelfs bij radiostilte nog iets om van te genieten. Ik heb trouwens geen suggestie voor een slogan.”

Mark: “I want my MTV.”

Welke slogan vind jij het beste bij MTV passen?

  1. MTV. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen.
  2. MTV. U bekijkt het maar.
  3. MTV. Onze visie? Televisie.
  4. I want my MTV.
  5. Ik heb trouwens geen suggestie voor een slogan.

testbeeld Moergestel tv 1000e uitzending


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s