Angstaanjagend lange tocht bij spookjesachtig Groots Gèssel Griezelt

Op 1 en 2 november 2019 is het Halloween bij de Reuselhoeve in Moergestel. Eigenlijk een dag of twee te laat, maar daar hoor je niemand over klagen. (Tenzij je deze alinea hardop voorleest, dan hoor je jezelf klagen muwahahahaaaa.)

Enfin, het is dus een spooktocht, maar een geen gewone. Met de 3G-krachten van Groots Gèssel Griezelt belooft het griezelen, gruwelen en grienen te worden.

Marijn: “Het is niet zo maar een wandeling in het park. De mensen gaan echt schrikken en niet alleen van mijn gezicht, muwahaha. Ook van de lengte van de tocht. Zo hebben we het startpunt, het eindpunt en nog een hoop daartussen.”

We vroegen Marijn niet naar wat er zoal tussen start en finish gebeurt. Maar hij wilde het toch graag vertellen: “Er is een pirateneiland, de kinderkamer, het café, de slager, wilde beesten, de vogelverschrikker, circus en een mega tokkelbaan. Om maar wat dingen te noemen. En dan laat ik er nog een hoop weg, mensen moeten zich ook maar laten verrassen.”

Dat het een spannende tocht wordt is zeker. Zo ontbreekt in de informatie die De Fontijn heeft ontvangen ‘Zone 18’. En we weten dondersgoed dat er heus wel een zone 18 zal zijn. Oewwwwww. Misschien zit daar wel een meisje in een put of krijg je training van Jaap Stam.

De Halloweentocht wordt georganiseerd in samenwerking met Jeugdclub Moergestel. Plaats delict is bij de Reuselhoeve op de Heizenschedijk 1, Moergestel. Minimum leeftijd 8 jaar en op de website van de organisatie de website van de organisatie lees je alles wat je moet weten.

Groots Gèssels Griezelt Halloween Tocht Reuselhoeve Moergestel

GGG


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s