Dirk loopt per ongeluk een marathon tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Opvallende taferelen vandaag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Moergestelse debutant Dirk verbaasde vriend en vijand door per ongeluk een marathon te lopen.

Dirk: “Ik loop helemaal niet mee, maar kom hier alleen maar om te zuipen. De Vierdaagsefeesten weet je wel! Zo vet. Door de vele retourtjes naar de bar, de wandelingetjes naar de plee en dat takkeneind van het hotel naar de kroeg stond mijn stappenteller terloops stil op exact 42.195 meter. Ik riep nog: Hee, jongens, een marathon. Fucking vet.”

Ondanks deze inspanning is Dirk vol vertrouwen om nog een dag biertjes naar binnen te kunnen laten lopen: “Zo’n marathon hakt er natuurlijk wel in. Maar toch ga ik vrijdag vol voor het voltooien van mijn Vierdaagse. Mijn motto? De dood of de gladiolen.”

Dirk Nijmegen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s