“Graffiti-‘artiest’ Moergestel houdt BUS verkeerd om”

Een muurschildering in het Brabantse Moergestel is niet helemaal lekker uit de verf gekomen. Iemand wou waarschijnlijk de muur mooier maken, maar dat is faliekant mislukt. Vermoedelijk heeft de kneus (m/v) per ongeluk zijn of haar spuitbus omgedraaid. Geen man die weet wat het woord betekent en ook wetenschappers staan voor een raadsel. Als ze dat hebben opgelost, beginnen ze aan de betekenis van het woord sub.

Koen: “Ik vind het vooral heel erg lelijk. Oké, het is groen, dat vind ik nog wel mooi, maar verders… Sub is trouwens wisselspeler in Engels voetbaljargon, maar dat kan ik niet weten want ik heb de ballen verstand van voetbal. Ik doe wel aan balsport, maar dat loopt altijd uit de hand, haha.”

Er gaan geruchten dat de nieuwe carnavaleske subgroep de Pierehakkers hier achter zit.

Een anonieme buurtbewoner: “Geen idee wie erachter deze tekening zit. Dan moet je in de schuur gaan kijken, hahaha.”

Carla uit M. : “Ach, er heeft weer een of ander puberaal muurbloempje zijn patronen leeggespoten en daar mogen wij nu van genieten. Maar die kleuter groeit er wel overheen, net zoals de klimplant vanzelf over dat schilderijtje heen groeit, haha. Zoals mijn opa zei nadat hij zijn kunstgebit in een glaasje met cola had gelegd: dat is dan ook weer opgelost.”

Graffiti Kerkstraat Moergestel

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s