Laurens is ‘Transportman van het Jaar’ in Moergestel

De logistieke tegenhanger van sportvrouw van het jaar heeft in 2017 een verrassende winnaar opgeleverd. Laurens uit Moergestel gaat er met de eer vandoor en verslaat Maarten en Berry met een opleggerlengte verschil.

Laurens stond op het moment van de uitreiking in de file bij Antwerpen en was niet bereikbaar voor commentaar. Hij was wel bereikbaar voor een grap: “Ik zei laatst tegen ons pa. Wil je weten hoe mijn ritje was of lees je het liever morgen in de krant? Haha.”

De nieuwe bezorgers van Jumbo reageren verbolgen dat ze niet eens tot de genomineerden behoorden: “Wij rijden elke dag af en aan met chips, cola en luiers. Het hele dorp af. Hoezo is dat geen transport? Die Laurens of Berry zie je bijna nooit in Moergestel karren. Dat dan een serveerster van Bij Wout wel genomineerd wordt, omdat ze gemiddeld 7 kilometer per dag heeft afgelegd…tja.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s