“Aldi ontdekt in Moergestel”

Een bijzondere vondst vandaag in het Brabantse Moergestel. Onder een appartementencomplex aan de Raadhuisstraat is een volledig in werking zijnde Aldi ontdekt.

St. Jansplein-bewoner Peter deed de ontdekking toen hij vanochtend nietsvermoedend zijn hond uitliet in het centrum van het dorp: “Ik liep zoals wel vaker richting het Rootven om naar de Jumbo te gaan voor een croissantje. Ineens gingen er schuifdeuren open. Het bleek een Aldi. Ik ben echt geschokt, vooral omdat ik niet eens een hond heb.”

De supermarkt bleek volledig intact. Er waren zelfs producten te koop. Tussen de roomloze Magnums en Unox-soepen in hun tweede houdbaarheidstermijn liep een vakkenvuller. Achter de kassa zat zelfs een cassière. Beide personeelsleden zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, maar bleken kerngezond. Het is een raadsel hoe ze zich al die tijd voor het Moergestelse publiek verborgen hebben kunnen houden.

Jasper werkte jaren geleden bij Super de Boer in hetzelfde pand en reageert verbaasd: “Toen al bleek dat één supermarkt voor Moergestel meer dan voldoende was. Op cafés en friettenten na hebben wij van alles maar eentje. En op nachtclubs, bowlingbanen en casino’s na natuurlijk, want die zijn er geen.”

Ironisch genoeg sluit de Aldi op 1 december 2017 voorgoed zijn deuren. Het gerucht gaat dat het Oisterwijkse college plannen heeft voor een theater en gemeenschapshuis in het pand.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s