C.V. de Dors(T)vlegels uit Moergestel kiest voor vrouwelijke Prins Carnaval

Deze week weerklonk vanuit de Tilburgse politiek een stevige oproep om vrouwen toe te laten in de Raad van Elf of als Prins(es) Carnaval. Carnavalsvereniging de Dors(T)vlegels uit Moergestel (Pierewaaiersrijk) geeft deels gehoor aan deze wens. Vanavond stelt de club in residentie Café ’t Centrum om elf over elf een nieuwe vrouwelijke Prins voor.

Voorzitter Ad: “Wij hebben, net als vorig jaar met Ron, gekozen voor een vrouwelijke Prins Carnaval. Tja, je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar wacht maar tot een uur of twaalf. Dan zit er wat meer bier in en dan begint ie toch te zeveren. Net een wijf. Nou, dan vertoont onze Prins meer dan genoeg vrouwelijke trekjes, kan ik je verzekeren. Hij moet  bijvoorbeeld ook om de haverklap pissen en kan voor geen meter meer autorijden. En let maar op, morgenochtend heeft ie knallende koppijn”

Ad weet nog een grappig vrouwelijk aspect van zijn Prins te benoemen: “Haha, ja inderdaad. Onze Prins heeft nooit genoeg schoenen. Daar zeikt hij ook regelmatig over. Letterlijk. Daarom heeft hij ook nooit genoeg schoenen.”

De nieuwe Prins van de Dors(T)vlegels haalde ook nog aan waarom het volgens hem een humaan gebaar dat hij geen vrouw als Adjudant heeft gekozen: “Zo’n meiske zou meteen de hele Raad van Elf over zich heen krijgen. Zit ze morgen weer de hele dag op Twitter.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s