“Mark slaat per ongeluk een bockbiertje over bij tennistoernooi in Moergestel”

Verbouwereerd waren ze, de toeschouwers bij het Bokkentoernooi van MTV Stokeind in het Brabantse Moergestel. Mark leek lange tijd de held van de dag te worden, maar aan dit feest kwam abrupt een eind toen hij per ongeluk een bockbiertje oversloeg.

Mark haalt zijn schouders op: “Jeh, wè moet ik hier nou mee? Het ging zo lekker. De scores volgden elkaar sneller op dan trainers van Ajax. Kijk, de wedstrijden verloren mijn partner en ik allemaal. Maar we hakten wel het ene na het andere biertje naar binnen. Sla ik er toch plots eentje over. Kijk, daar op die hangtafel staat ie, een beetje lauw te worden.”

Aan het begin van de herfst organiseert de Moergestelse tennisvereniging traditiegetrouw het Bokkentoernooi, een combinatie van tennissen en bierdrinken. Er wordt een beker uitgereikt, maar niemand weet waarvoor.

Overigens zijn vrouwen verboden tijdens dit evenement. Iets dat enkele leden tegen de borsten stuit. Lenneke: “Ik vind echt nergens op slaan. Als vrouwen in Saudi-Arabië al mogen autorijden, waarom mogen vrouwen dan niet meedoen aan tennistoernooi voor mannen?”

Naar het schijnt mag na afloop van het Bokkentoernooi helemaal niemand meer rijden.

Bokkentoernooi


Een reactie op ““Mark slaat per ongeluk een bockbiertje over bij tennistoernooi in Moergestel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s