Transferperiode Quispel Moergestel sluit 1 oktober

Ben je (het gemiddelde IQ van) je team van vorig jaar kotsbeu, maar heb je nog geen actie ondernomen om een ander groepje te vinden? Of ben je een team en kun je nog wel wat versterking gebruiken tijdens Quispel 2017? Opgelet, want transfers zijn alleen nog mogelijk tot en met aanstaande zondag.

De transfercarrousel draait op volle toeren in Moergestel. De quizteams voor de grote dorpsquiz doen hun best een zo sterk mogelijke formatie te creëren.

Zo zijn Bas en Jasper overgestapt naar De Fusie. Jasper: “Ze schijnbaar al 18×2 maanden geen kampioen meer geworden. Tijd om daar verandering in te brengen.” Niek en Dennis verhuizen dan weer naar de Kustmarathon in Zeeland. Dat is trouwens helemaal geen quizteam, maar een fietstocht.

Nina verkoopt haar huid duur en lijkt haar team trouw te blijven: “Ik mikte vorig jaar drie van de vijf ballen in het netje tijdens het basketballen. 60% score, er moet dus wel iets tegenover staan om mij bij Gilde St. Joris weg te kapen.”

Frans reageerde in 2014 al via Twitter op de geruchten dat hij wel eens kon worden weggekocht vanwege zijn bovenmenselijke kwaliteiten: “#quispel wie weet zijn router wachtwoord? Want als ik langs ben gereden weet je het niet meer.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s