“Donald Trump weet wat transgenders zijn”

Dat is de opmerkelijke conclusie van Amerikaanse psychologen na onderzoek aan de Unidiversiteit van North en South Carolina. “We wisten al dat de president uitstekend het verschil in geslacht en ras kon onderscheiden. Maar het verbaast ons toch dat hij weet dat seksuele geaardheid niet zwart-wit is”, luidt de verklaring.

Wij voelden ons vaste Fontijn-opiniepanellid Carla uit Moergestel over dit onderwerp aan de tand: “Au, ik ben net bij de tandarts geweest.” Ze gaat verder: “Natuurlijk weet Trump dat er transgenders bestaan. In Amerika woont een heel leger van dat soort mensen.”

Donald Trump wilde zelf niet voor de camera reageren. Gelukkig maken wij ook geen videoverslag. Donald Trump: “Of course I know transgenders. My wife has tits and I, although I haven’t seen it for a while, certainly have a dick.”

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s