Achtervolging na Plopkraak eindigt in Moergestel

Wilde taferelen gisteren op de snelweg nabij het Brabantse dorp Moergestel. Drie motoragenten van de Belgische federale politie achtervolgden tot diep in Nederland een auto met daarin de vermoedelijke daders van een Plopkraak in het Vlaamse De Panne.

Na het in gooien van een Colruyt, gingen de dieven er vandoor met de buit. Deze bestond uit een taart, vier flessen vruchtenmelk en een pak koekjes. De supermarkt heeft in een reactie laten weten voortaan tussen 23.00 en 7.00 uur gesloten te zijn.

Op de achterbank werd een verdachte aangetroffen. Deze kon echter nog niet wakker worden gemaakt voor verhoor. Uiteindelijk moest de Rijkswacht haar plopjacht staken met de conclusie dat de kaboutertjes het hadden gedaan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s