Wielrenner zonder helm, maar met een IQ van meer dan 100 ontdekt

Op het fietspad langs de Heuvelstraat in Moergestel is een wielrenner waargenomen met bijzondere eigenschappen. De man in kwestie droeg namelijk geen helm, maar bleek gek genoeg toch een IQ van 101 te hebben.

Wetenschappers staan voor een raadsel. Als ze dat hebben opgelost, gaan ze de man verder onderzoeken. Toch gaven ze reeds commentaar: “Merkwaardig! Het is zo onvoorstelbaar stom om een gevaarlijke sport te beoefenen zonder de juiste bescherming. Dat kan twee dingen betekenen. Diegene is dom of te dom. Een helm is namelijk veiliger en ook nog eens frisser dankzij de ventilatiegaten. Maar toen we de man voor het eerst onderzochten, bleek hij gewoon een vrij hoog IQ.”

Wie anders dan Carla uit Moergestel geeft de persoon in kwestie faliekant op zijn kop: “Heeft ie de doodsmakken van Andrei Kivilev, Fabio Casartelli en Joaquim Agostinho niet gezien? Tjongejonge. Het warme weer als excuus? Als het te warm is, moet je lekker thuisblijven. Of in het zwembad springen. Alhoewel, zul je altijd zien dat zo iemand duikt in een plasje van 30 centimeter diep…”

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s