“Best Kept Secret breidt uit naar 340 podia”

Op zondag 18 juni jongstleden sloot het Brabantse festival Best Kept Secret zijn vijfde editie af met een optreden van Radiohead op stage ONE. Tijd voor de organisatie om na te genieten van het succes en alvast vooruit te blikken. Belangrijkste vraag wat ons betreft. Bij hoeveel podia kunnen we van 8 tot 10 juni 2018 genieten van de best bewaarde muziekgeheimpjes?

Festivalbaas Robert: “Misschien wel op 340, haha. Of gewoon op vijf, wie zal het zeggen? Kijk, stilstand is achteruitgang. En het is een publiek geheim dat wij elk jaar stiekem een paar podia toevoegen. Dit jaar kon je je bijvoorbeeld uitleven op ‘Tisch-tennis-stage’, ‘Yokohoma-karaokebar’ en de ‘Headbanghangar’.

En tja, mensen worden steeds kieskeuriger. Custom-made is de toekomst. Dankzij de muziekstreamdiensten speelt tegenwoordig iedereen voor eigen DJ. Dus waarom dan niet iedereen een eigen podium? 340 podia, 25.000 mensen, dat is uhhh, nou, zo’n 73,5 per stage. Zo blijven we toch het intieme festival dat we graag willen zijn.”

We vroegen enkele bezoekers naar hun droompodium op Best Kept Secret.

Maik: “Het terrein van de Beekse Bergen is ideaal om uit te breiden. Tussen de apen bijvoorbeeld, kan Arctic Monkeys nog eens komen. Of The Waterboys op een ponton, dat is ook wel een vlot bandje.”

Carla: “In Moergestel natuurlijk, voor de kerk. Betere plek is er niet. Ik ben ook helemaal niet naar Hilvarenbeek geweest, ik ben gek. De klereherrie komt altijd vanzelf naar Moergestel gewaaid. Waarom dan niet gewoon hier een podium neerpoten?”

ONE.jpg

ONEstage.jpg


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s