“Papa betaalt het eerste rondje met een Blondje”

“Een speciale Vaderdagactie”, dat zegt althans een anonieme bron in een artikel van De Fontijn Moergestel. Op 18 juni 2017 vormt Moergestel het decor voor het allereerste ‘Rondje met een Blondje’. Een simpel en doeltreffend concept. 1 strippenkaart, 9 cafés en 9 blonde bieren.

Kastelein Marc: “Bijna hetzelfde als het Bockspringen in oktober eigenlijk. Je denkt gezellig en op je gemak een speciaal biertje te gaan drinken. Super culinair verantwoord en relaxed. Maar na vijf cafés sta je op tafel en heb je het gevoel dat je carnaval staat te vieren. Goud!”

Het is uiteraard geen toeval dat dit evenement op Vaderdag het levenslicht ziet. Marc: “Ik ben zelf ook vader, maar Vaderdag, pffff. Daar heb ik niet zo op. En mijn kinderen ook niet. Ze weten nooit wat ze moeten geven. Ja, bier. Heel mijn kelder staat vol met bier dat ik de voorbije jaren heb gekregen. Maar nu hebben we dit evenement waarmee we willen zeggen: Ga gewoon lekker op stap met je vader.”

Wij vroegen een willekeurige vader naar zijn mening.

Cas: “Ik ga ook, met mijn dochter uiteraard. Of ik de eerste ronde betaal? Tja, als ik het niet doe, dan koopt een of andere lijpo wel bier voor haar. Maar van mijn dochter blijven ze af. Dus ja, natuurlijk betaal ik de eerste, en de tweede, en de derde…

Geweldig concept trouwens. Dat zingen ’s ochtends vroeg op bed heb ik nu onderhand wel gehad. En vorig jaar kreeg ik een Truckstar en een Twix, nou nou. Nee, doe dan maar bier!”

RondjemeteenBlondje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s