Laurens kocht 3 dozen wafels van Roef! en ze zijn al op

Slechts € 5,- voor 700 gram Belgische wafels. Da’s haast voor niks. En dus sloegen de mannen van Radio Bla Bla hun slag door maar liefst drie dozen in te slaan. Maar wat wil nu het geval? Enkele dagen nadat Eva -nummer 7 van Roef! Softbaldames 1- de lekkernijen kwam bezorgen, is de koek gewoon al op.

Hans en Corné van MTV: “Ze waren echt heel lekker. Vooral de carré confituurtjes slikten wij voor zoete koek.”

Laurens: “Ik was verbaasd toen ik zag dat de wafels uit de buurt van Mechelen kwamen. Gemeente Hoogstraten leek mij logischer, ze smaakten namelijk echt naar Meer.”

Met de verkoop van 680 dozen wafels bekostigt Roef! een deel van het dure verblijf in de Golden League, het hoogste softbalniveau in Nederland. Maar ze denken ook al over de grens: “We bewaren een paar dozen voor als we ooit een Europese wedstrijd moeten spelen tegen een team uit België. Dan krijgen ze een koekje van eigen deeg.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s