Geen prijs voor beste daler in Omloop der Kempen

In tegenstelling tot de Giro d’Italia reikt de Brabantse wielerklassieker Omloop der Kempen (zondag 21 mei 2017) geen prijs uit voor de beste daler. De koersdirecteur: “Na de fatale valpartijen van Wouter Weylandt en Chad Young in een afdaling leek het ons niet gepast om renners te belonen voor het in gevaar brengen van zichzelf en hun collega’s.” Onze vraag of het gebrek aan afzinken in de Brabantse Kempen de beslissing heeft beïnvloed vond hij te kort door de bocht.

Ook de renners zelf tonen weinig interesse in de prijs die ook al gekscherend het PvdA-klassement wordt genoemd. Jasper de Laat (2e in 2016): “Ik hoop ten opzichte van vorig jaar gewoon een plaatsje te klimmen in de einduitslag.”

De kledingontwerper van Og3ne schijnt nochtans een trui voor de beste daler te willen sponsoren. Met sexy scheur naast de navel, de borst, over de rug en in de zij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s