Route meiwandeling gelekt

Hackers van de satirische website De Fontijn hebben de hand weten te leggen op het parcours van de meiwandeling van Muziekvereniging Prinses Juliana. Volgens het gelekte document wandelt het harmoniekorps eerst naar Oisterwijk om vervolgens via de andere kant van het bos terug te keren. Naar verluidt worden op zondag 19 mei nul kerken, nul Tilianders en meer dan nul cafés aangedaan.

Inmiddels ervaren tambour-maître Laurens van der Aa: “We lopen inderdaad met de klok mee, maar we vertrekken voor dag en dauw waardoor de tijd aan onze zijde zal zijn. Het wordt overigens een spannende dag, want het is Fietsdorp in Moergestel. Hopelijk steek ik bij niemand een stok in de wielen, haha.”

Er gaan geruchten dat dauwtrappen helemaal niks met de kerk te maken heeft.

Dauwtrappen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s