Route meiwandeling gelekt

Hackers van de satirische website De Fontijn hebben de hand weten te leggen op het parcours van de meiwandeling van Muziekvereniging Prinses Juliana. Volgens het gelekte document wandelt het harmoniekorps eerst naar Oisterwijk om vervolgens via de andere kant van het bos terug te keren. Naar verluidt worden op zondag 7 mei één kerk, één Tiliander en verscheidene cafés aangedaan.

Nieuwbakken tambour-maître Laurens van der Aa: “We lopen inderdaad met de klok mee, maar we vertrekken voor dag en dauw waardoor de tijd aan onze zijde zal zijn. Het wordt overigens een spannende dag, want het is jaarmarkt in Moergestel. Dit betekent dat ik naar voren moet blijven kijken als we passeren aan de wagen met gegrilde kip. Oef.”

Er gaan geruchten dat enkele leden van plan zijn om later die dag nog door te lopen naar de Coolsingel in Rotterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s