Napoleon claimt Eerste Wereldoorlog

In een Parijse bibliotheek zijn stukken opgedoken waaruit blijkt dat Napoleon claimt de Eerste Wereldoorlog te hebben gevoerd. “Er deden bij Waterloo Fransen, Engelsen, Nederlanders, Pruisen, maar ook slaven uit Afrika en Zuid-Amerika mee. Het feit dat ik na mijn nederlaag ben verbannen naar een totaal andere wereld (doelend op Saint-Helena) zegt genoeg. Het dossier bevat ook een officieel document waarin is vastgelegd dat de eerstvolgende wereldoorlog de tweede zal zijn. Het document is ondertekend tijdens de G8-top van 1815 in Wenen. De Pruisische Keizer schitterde hierbij overigens in afwezigheid, net als 104 jaar later in Versailles.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s