S.V. Audacia in Super League

Een verrassende wending in het verhaal om en rond de Europese Super League voetbal. Nadat negen van de twaalf deelnemers waren afgehaakt, is er nu goed nieuws voor voorzitter Perez. S.V. Audacia uit het Brabantse Moergestel treedt toe. De dames hebben er alvast enorm veel zin in.

Karlijn: “Of we kans maken? De bal is rond, het is 11 tegen 11, er zijn twee doelen en elke wedstrijd begint op 0-0. Bovendien hebben wij vorig jaar als nieuwkomer de presentatieprijs van het Pieregeblèr gewonnen. Wie had dat verwacht? Maar natuurlijk, wij maken geen schijn van kans, haha.”

Marit: “Meneer Perez wil graag opkomen voor het mondiale voetbal. Dan snap ik niet dat al die teams zo flauw doen. Je maakt je verkering toch ook niet na twee dagen al uit? Of ja, nou ja, afijn. In principe hoor je dat niet te doen, haha. Overigens heeft die Amerikaanse bank 400 miljard uitgetrokken. Kassa, daar moet ik 20.000 jaar voor werken. Hopelijk krijgen wij als klein clubke ook een beetje tv-geld.”

Inge: “Tv-geld? Doe mij maar kleedgeld of cafégeld, haha.”

Naar verluidt wordt S.V. Audacia VR1 tijdens de eerste Super League ingedeeld in een poule met FC Barcelona, Juventus en Real Madrid.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s