Moergestelse chauffeur werkt voorlopig thuis: “Ik heb een truck, als mijn woning.”

Pas 5 coronabesmettingen in de gemeente Oisterwijk, beter bekend van het Brabantse Moergestel (mooiste dorp van Nederland?). En toch dragen steeds meer mensen hun steentje bij in de strijd tegen vleermuizenziekte. Vrachtwagenchauffeur Laurens werkt zelfs ‘thuis’.

Laurens: “Mijn truck was altijd al mijn woning. Koffie in de houder, radio op trucker.fm, zakje M&M’s tussen de zetels en op de bijrijdersstoel Tinus mijn teddybeer. Zo voel ik me altijd thuis, A4, A27, A58 of T31. Mijn wagen volgeladen en mijn tank weer volgedaan. Zo nog even een pittige gehaktstaaf naar binnen duwen, een hapje eten en dan er tegen aan.”

Hij gaf ook nog even ongevraagd zijn mening over corona in het algemeen.

Laurens: “We maken duidelijk van een vleermuis een olifant, haha. Het kost natuurlijk een hoop geld, benieuwd wie dat gaat ophoesten, haha. Wel oneerlijk hoor! Ze lasten alles af, op corona.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s