Dwlpop heeft een ei verstopt

Eigenaardige taferelen in het Brabantse Moergestel dit weekend. Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van muziekfestival Dweilpop, heeft het organiserende ‘Gèssel Treft’ ergens een ei verstopt. Iedereen die het ei vindt, mag gratis naar het festival met zeven bands en vier podia.

William: Dwlpop is steevast op 1e Paasdag, daar moet je als organisatie toch iets mee doen! We hebben nog gedacht aan een optreden van Mooneye, André Haasus of David Haasselhof, maar die hadden daar geen oren naar. Dus hebben we geheel volgens Paas-traditie een ei verstopt. Wie hem vindt, mag gratis komen kijken. En dat is nog niet alles, je mag ook gratis komen luisteren.”

Dweilpop vindt plaats in Moergestel op 21 april 2019. Het publiek beweegt zich als een bewegend publiek van het ene naar het andere café. Je mag je bier en je urine meenemen, al hangt dat sterk af van de manier waarop je dat doet.

De zeven bands: Vadsig (aardig binnen de lijnen van reggae en ska), Dallas 1PM (New Wave of British Heavy Metal), Locotov Mocktail (een verrassend hete mix), Vandiekomsa (Brabantse Folk), Off The Grid (Rock Stoner & Blues), Suitcase Rebel (countryrock, folk, rock ’n roll straigt from the roots) en Soul ’n Glow (Soul, Disco, Funk and Passion).

De vier cafés/podia: De Brouwer, ’t Centrum, De Klaore en De Veerkes. Allemaal cafés, behalve De Veerkes, dat is een herberg.

Dweilpop


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s