“Laurens laat zich door iedereen versieren op zijn vrijgezellenfeest”

Zin om een taart in iemands gezicht te gooien? Dan moet je zaterdagmiddag (30 maart) in Moergestel zijn. Recht voor zijn eigenste stamcafé wordt Bachelor Laurens de hele middag ‘versierd’ met slagroom en taartbodem. Krijgt hij een koekje van eigen deeg? Of zit hij gebakken en wordt het piece of cake?

Laurens: “Alles is voor Laurens, dat is duidelijk. Het is net alsof je een natte plak cake in je gezicht krijgt, dat zei ik gisteren ook nog tegen mijn vriendin, haha.”

Na een lik over zijn (eigen) bovenlip gaat de aanstaande bruidegom (26 april is de dag) verder: “Een van mijn vrienden gooide net al flink raak. Nu lijk ik wel een varken. En heb ik ook nog een stuk slagroomtaart in mijn gezicht, haha. Voor 5 euro mag je 3 keer mikken. Zo heb ik vanavond nog iets te drinken. Ons pa zei net nog, het is geen gezicht. Ik zei nee pa, klopt, dat is mijn blote reet.”

“Vanavond hebben we nog een feestje bij de Veerkes. Dus wij blijven nog wel even plekken, haha.” Om vervolgens een geweldig poëtisch gedicht te delen, een reclamestunt zo blijkt morgen.

Hallo, ik ben Lau en

ga 26-4 trouwen, nou en

Maar nu nog vrijgezel

En hier

Bij de Veerkes

Wil ik niks liever dan bier

 

Lekker hijsen

Maar zoals jullie zien

Mijn vrienden eisen

Dat ik de pinten zelf verdien

 

Vandaag van 4 tot 6 op het plein

5 euro voor drie taartjes

Gewoon voor de gein

Een dot slagroom op mijn giechel met kale haartjes

 

Gooi jij een taart in mijn gezicht?

Einde van dit gedicht

Bassie Taart


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s