“Feest van de Langste Reclamecampagne van start”

Opvallende taferelen deze dagen aan de Oirschotseweg in het Brabantse Moergestel. Terwijl het 50 graden is buiten (25 voor de middag en 25 na de middag) schreeuwt een spandoek bij ’t Draaiboompje om aandacht voor een feest eind oktober. Naar verluidt waagt de organisatie van C.V. de Durdraaiers een poging om het wereldrecord ‘langste reclame voor een evenement in Moergestel’ te verbreken.

Jan: “Mooi hè? Wij vonden het wel grappig om op 22 juni, tijdens de kortste nacht, ons doek op te hangen. Moergestel is natuurlijk vooral zo’n mooi dorp omdat de wegen gekleurd worden door reclame-uitingen. De kermis, Alpe d’HuZes, Elastiek 2013, Beefeater en niet te vergeten het bord van de Korenmaaier. En ze zijn ook nuttig. Ik denk dat mensen anders echt niet weten wanneer het kermis is en op welke dag bijvoorbeeld de laatste zaterdag van oktober valt.”

Binnen de Europese Unie gaan nog altijd stemmen op om de Zomertijd af te schaffen. De  Durdraaiers vrezen echter niet dat hun feest in het water valt als dat gebeurt.

Eric: “Dat maakt niets uit, want wij stoppen altijd om 2 uur.”

Langste Nacht


Een reactie op ““Feest van de Langste Reclamecampagne van start”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s