“Jasper uit Moergestel helemaal klaar voor het Bockspringen”

De ene voorbereiding is de andere niet. Maar voor het Bockspringen in Moergestel kom je maar best goed beslagen ten ijs. Op je vrije zondag 10 bockbiertjes drinken in net zo veel cafés, ga er maar aanstaan.

Maar Jasper staat er naar eigen zeggen goed voor: “Het gaat vooral om de juiste ‘schwung’. Aan rust heb je weinig, je moet je lichaam wel voorbereiden op wat komen gaat.”

Over zijn tactiek was Jasper duidelijk: “Er meteen invliegen. Kijk, als je tegen Wit-Rusland 8 doelpunten moet maken, begin je natuurlijk niet met een spits zoals Vincent Janssen die er in de afgelopen 3 jaar nog niet de helft heeft gemaakt. En bij het Bockspringen moet je er 10 inleggen. En je hebt maar van 13.30 tot 21.00 uur.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s