Weinig opgaves tijdens 50e Jeugd Vakantie Week Moergestel

Ondanks zware proeven als een reuzenontbijt, een zwemuitje, circus en elke dag losgaan op het jubileumlied zijn er nog opvallend weinig afhakers te betreuren tijdens de 50e Jeugd Vakantie Week. Na vier dagen plezier ziet het ernaar uit dat het peloton Moergestelse kinderen (50% van de gehele plaatselijke jeugd) gaat finishen. Ze moeten dan op de laatste dag nog onder andere een rommelmarkt en disco zien te overleven.

Vrijwilliger Koen spreekt daarom ook van een succesvolle editie: “De Jeugd Vakantie Week staat echt in bloei. Het is misschien niet altijd maneschijn, maar wel 100% rozengeur deze dagen. Iedereen doet volop mee, er zijn weinig muurbloempjes. Ja, deze 50e JVW is echt een schot in de roos. Al gaan we op de laatste dag nog wel een keer flink de bloemetjes buitenzetten. Gewoon goud!”

Naar verluidt waren er wel twee bloedneuzen, drie splinters en vijf huilende moeders te betreuren. De organisatie houdt echter de kaken stijf op elkaar: “Spreken is zilver, zwijgen is goud.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s