Stefan uit Moergestel vergeet prijs op te halen

Op 10 januari 2016 was het raak. Op het 1/5e staatslot, een kerstcadeautje van opa en oma, viel een dikke vette prijs. Maar het lot verdween in zijn portemonnee en kwam er in de zomer van 2017 pas weer uit. Veel te laat.

Stefan: “Ik zat in de trein naast een tiener die het wereldrecord Fruitella eten aan het verpulveren was. Ineens zie ik de conducteur aankomen, dus ik graai in mijn portefeuille naar mijn kaartje. En wat zie ik? Het staatslot. Nou, ik kon wel janken.”

De aanspraak op een prijs vervalt één jaar na de dag van de trekking waarop het Staatslot betrekking heeft.

“Wat een flauwekul. Ik snap wel hoe de Staatsloterij zo rijk wordt. Een jaar! Zelfs Bastognekoeken zijn langer houdbaar. En die kun je een jaar na de houdbaarheidsdatum ook nog makkelijk eten. Al lijkt het daarna wel meer op natte peperkoek.”

Stefan overweegt om de advocaat van meneer van den Hurk (alias de Miljoenenjachtloser) in de hand te nemen om alsnog de prijs van € 1,- te claimen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s