Will Mulders meest eetlustige renner tijdens 10e MoeLux

Met veel vertoon van macht peuzelde Moergestelnaar Will Mulders tijdens MoeLux 2017 de concurrentie én een karrevracht aan vreten op. Zo won hij de prijs voor de meeste eetlust. Onderweg knabbelden de overige 6 deelnemers tevergeefs aan de voorsprong van de ‘Kannibaal van Spoordonk’.

Op zaterdag 15 juli 2017 reden zeven renners vanuit Moergestel richting Bockholtzermillen (Luxemburg). Naast de fysieke inspanningen van de coureurs maakte vooral het eetgedrag van enkele deelnemers stevige indruk. Met Will Mulders dus als grote slokop. Vooral de gelletjes waren in trek. Lekker, snelle energie… Maar je gaat er wel enorm van ruften. In het Luikse Maasdal ontstond hierdoor zelfs korte tijd een waaier.

Will: “Mooi dat ik eindelijk een keer beet heb. Na zo veel tweede plaatsen tijdens sprints, beklimmingen, afdalingen en ad fundums was ik wel toe aan een hoofdprijs. Ik wist ook al snel dat ik een grote kans had op deze zege. De rest van de groep had namelijk geen Trek, ik wel. Met keramische lagers!”

Volgens Will zelf was zijn buitenproportionele stuurtasje bedoeld voor de powerbank waarmee zijn kilometerteller moest worden opgeladen. De 15 bananen, 11 mueslirepen en 25 gelletjes verraadden echter de daadwerkelijke functie van de enorme voorraadtas voorop zijn racefiets.


Een reactie op “Will Mulders meest eetlustige renner tijdens 10e MoeLux

  1. Wij wiste wel da ge unne “frete ” waard, mar nie da ge unne ” freterd” waard ! Proficiat met de behaalde titel !! En zet m op !
    Gr. mai en Bert Rijnen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s