Corry Konings schieten mondt uit in één groot feest

Kermismaandag is de dag van ‘de guld’. Zo begon ook gisteren (3 juli 2017) de dag met een spannend schiettoernooi waarbij Kees Bierkens zich tot Koning kroonde.

Maar later op de middag was er van sportieve activiteit totaal geen sprake meer. Van een feest des te meer. In een vlot jurkje en op kistjes maakte een zangeres die verdacht veel op Corry Konings leek er een gezellige bende van.

Ondanks het grote feest waren de reactie toch niet onverdeeld positief.

Jasper: “Na de kermisproloog van zaterdag had ik toch wel wat meer gein op het plein verwacht. En het was volgens mij ook niet de echte Corry Konings. Want dan was ze wel haar favoriete droge witte wijn komen vragen.”

Stef was dan wel weer positief: “Wat een feest! We zouden eigenlijk meej zun twee op stap gaan, maar het bleek toch verrassend druk bij de Brouwer, de Klaore en later de Veerkes.”

Carla uit Moergestel: “Ik vond het leuk, maar ook wel een beetje hypocriet. Het hele optreden lang deed er niemand mee en moest Corry zelfs naar het tegenover liggende café gaan staan te zwaaien. Maar na het laatste nummer begonnen ze wel allemaal ‘we want more’ te roepen. Dat is toch niet normaal?!”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s