MTV Radio Bla Bla #23: “Liever lui én moe!”

Moergestel en omstreken. We spelen even zondagochtendje…:

“Goedemorgen en welkom bij MTV ZM…Radio Bla Bla! We zijn voorlopig gestrand bij nummer 23 en noemen deze serie ‘Liever lui én moe!’
Zap naar Ziggo-kanaal 43, luister via de kabel, www.moergesteltv.nl of zet uw radio op 87.5 FM én op 10! Want het is tijd voor een gloednieuwe MTV Radio Bla Bla! Met in deze uitzending in ieder geval:
1. Luiheid
Luiheid ja? Nou, we zien nog wel of we zin hebben om het daarover te hebben.
2. Sport
Het luie zweet breekt ons al uit. Toch gooien we wederom een balletje op over het nakende softbalseizoen waarin Roef Dames 1 gaat acteren in de Golden League. Maar we introduceren ook onze tweede zomersporter en kruipen in de slipstream van een Jasper de Laat, een Moergestelnaar die zijn bier laat staan om harder te kunnen fietsen! Ja, het is menens.
3. Bandjes
Geen hals-, pols- of sigarenbandjes. Wel groepjes die muziek maken. Vita en Toon komen de teun zetten (of was het nu andersom?) over Bands in a Barn, het allernieuwste festival in de regio. Misschien is er ook nog wel ruimte om met een lui oog vooruit te blikken naar volgende week, Dweilpop…
4. Taart! En daarover zondag meer. Maar heb je zin in taart? Luister dan zeker naar MTV Radio Bla Bla #23: “Liever lui én moe.”
We beginnen met de Luiheid Top 3.

O ja, zet je wekker!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s