“Gezichtscrème werkt niet”

Dat zegt een klokkenluider van drogisterij Dio te Moergestel: “Ik zie mensen wekelijks een potje zalf, crème of bodylotion kopen, maar knapper worden ze er niet op. Hun huid wordt zelfs alleen maar droger en bij sommige is het ook echt geen gezicht meer. Een masker wil nog wel werken, als je die tenminste ook op straat draagt. Een bivakmuts is ook een optie. Terroristen gebruiken die ook om hun baard te verhullen en zo gewoon over straat te kunnen. Maar wat maakt het uit? We worden allemaal ouder, al is dat misschien een schrale troost.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s