29 februari 2016 gaat door

Het comité dat de organisatie van de 60e dag in het jaar voor zijn rekening neemt heeft dit bekendgemaakt op haar website. “Het is natuurlijk wel leuk voor mensen die op 29 februari zijn geboren. Al brengt het ook een hoop aanstelleritis met zich mee. Omdat ze drie jaar geen verjaardag hebben kunnen vieren, halen ze nu ineens alles uit de kast. Dat is wel sneu. Al zal het geen zatte mans bedoeling worden, haha. Mensen die op 29 februari zijn geboren zijn namelijk allemaal minder jarig. Dus die weten bijna allemaal van Nix.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s