RadioBlaBla #22: “11 22 33 44 55: Bingo!”

Seconden, minuten, kwartieren, uren, anderhalfuren, etmalen, maaltijden, nachten, dagen, weken, maanden, jaren hebben we ernaar uitgekeken. We konden niet meer slapen, aten slecht, gingen op een haar na aan de drank. We durfden ’s nachts niet meer in de spiegel te kijken, deden suiker over de friet en zout in de koffie. Het zou fantastisch worden, beter dan ooit. Een apotheose die je normaal alleen in Camp Nou ziet…
…en eindelijk is het dan zover. En wij…wij…wij kunnen niet eens uitslapen! Maar dat vinden wij fantastisch. MTV Radio Bla Bla viert zijn 22e op de 55e van de Pierewaaiers. Carnaval is al voorbij, maar toch bouwen wij nog een ochtendje feest.
Er is echter meer. De uitzending wordt er eentje voor winnaars. Want naast de reguliere items gaan we het ook hebben over de aanstaande telebingo van Prinses Juliana en blikken we vooruit op de komende Moergestelse sportzomer. Nieuwsgierig en zin in een gezellige zondagochtend met leuke praatjes en lekkere plaatjes? Stem dan af op 87.5 FM, Ziggo43, de kabel of via www.moergesteltv.nl!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s